Németh László üzente 14 éve

Ha össze jön a RAIKKÖNEN-HAMILTON páros a mclarennél akkor meg van a jövö évi világbajnok csapat !!!!!Hogy ki lesz a világbajnok e két ember közül valamelyik legalább is én remélem de ezt majd meglájtuk egy a lényeg jó versenyeket lássunk !!!

Válasz

császárné garda szilvia üzente 14 éve

A meklárennél Kimi jó lesz,De Hemilton még labába se fog rugni mellette,nem hogy futamott nyerjen ott Kimi lessz a Király!!!A Ferrárinál meg mind a két pilóta jó lessz és igy Hemilton csak még hátrább esik mint eddig,az a kis nyájas néger.

Válasz

császárné garda szilvia üzente 14 éve

A ferráriból jó csapat lesz,Alonsonak már épp ideje volt hogy egy jó csapatot válasszon.Én szurkolok Alonsoért remélem megmutatja mit tud,de szerintem közel jár Sumihoz,én szurkolok neki.

Válasz

Csiki Rita üzente 14 éve

Igazad van Réka.Jo autoval s jo pilotákkal a Ferrari sokra viszi.Ők ketten nagyon jok.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én személy szerint nem kedvelem Alonsót,de ennek ellenére az a véleményem,hogy jó választás volt,és már ő is nyert 2 VB címet csak ezt mindenki elfelejti.(2005,2006)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A Magyar futamig Massa "csak"12 pontal vezetett Kimi előtt ,ha nincs a balesete akkor Raikkönen sehol sem lenne a pontversenyben.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szerintem Alonso nem lesz olyan jó a ferrarinál mit Kimi és világbajnokok se lesznek mert nincs olyan jó kocsi alatuk.A McLarennél Hamilton és Kimi párosítás jó lesz.

Válasz

Szász András üzente 14 éve

szépen versenyzett a mai nap miután már teljesen mindegy megválik a Ferraritól

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Érdekesek a vélemények, pedig ebben az évben amit a ferrári produkált azt a KIMI kaparta össze nekik. Én szeretem a Massát is de idén nem igazánprodukált (persze erről nem Ő tehet) hanem a csapat mert szar autót csináltak. A másik meg az hogy az első világbajnok címet pont a Meclaren vette el Kimitől.

Válasz

Járai Irma üzente 14 éve

Ha Alonso jőn a Ferrarihoz akkor soha többé nem nézem a Forma1et.Barrichello és Massa miatt néztem eddig,majd Kimit is megkedveltem.De mostmár nem lesz miért néznem!!!!!!HA CSAK SUMI NEM JŐN VISSZA!!!

Válasz

G á b o r-- üzente 14 éve

Na akko most mi lessz .A nagy Ferrari és Raikkönen szurkolok remélem köpködni fogják Kimit mert a Mekinél lessz ,vagy nem?,Igaz régen is ott volt de mikor Ferkás lett mingyá isten lett.

Válasz

tamás totó üzente 14 éve

Tamás szerintem ALONSO jobb lesz a ferrarinál

Válasz

tóbiás lászló üzente 14 éve

Réka te rosszul ismered KIMIT SZAR AUTÓVAL NEM LEHET VERSENYEKET NYERNI

Válasz

Gombos Réka üzente 14 éve

Bármi is legyen 2010-ben a Ferarrinál két olyan pilótával mint Felipe Massa és Fernando Alonso bármikor képes lesz nyerni a csapat akár világbajnokságot, akar a csapat győzelmet is, és tudni valló, hogy Massa nem az a pilóta aki egy sérülés miatt feladja a harcot, és Alonso 2-szeres világbajnok aki a Ferrarinál végérvényesen bebizonyithatja, hogy kiváló pilóta. Ugyan már Hamilton mi a MecLarennél , egy vigyorgó fapofa aki apuci támogatását élvezzve nyert 1 bajnokságot, az idényi 2 futamgyőzeleme messze nem tükrőzi küzdeni vágyását! Ami meg az IceMan-t illeti ő halálosan unja az egészet és ezt már többször bebizonyitotta, akár a Ferarrinál akár a MecLarennél versenyezzék a jövőben a teljesitménye a MecLarennél sem lesz sokkal kitűnőbb! Ami fontos, hogy idén Jenson Button győzzőn, sok akadály nem áll utjába, és valjuk be ő ha csak 1 szezonban is de bebizonyitotta mire képes, 1 igazán jó pilóta aki megérdemli a győzelmet!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A Ferrari tényleg nagy hibát követ el de majd ők is meglátják....Hamilton meg fél hogy Kimit jobban fogják szeretni a rajongók is meg a csapat is hiszen már Kimi lehúzott ott 5 évet Lewis meg csak kettőt.....

Válasz

Lukács Tibor üzente 14 éve

Már többször megirtam, több forumban.A Ferrari óriásit hibázik, mivel elengedi a JÉGEMBERT, annak ellenére, hogy senki sem tudja , hogy MASSA balesete utáni versenyének lesz e akadálya a pilotára nehezedő nyomás miatt.De ez a FERRARI problémája lesz, mert 2010 ben nem csak a csapat. de az egyéni bajokságot is el fogja bukni.
2010.év bajnoka ----- figyelembe véve a Mc Laren fejlesztéseket, és a versenygépük javuló formáját,--- KIMI lesz, de HEMILTONNAL együtt megszerzik a csapatbajnoki cimet is.
LUKÁCS TIBOR dokigyogy@citromail.hu 06-20-3106-198

Válasz

Szász András üzente 14 éve

Hát igen most Hamilton a sztár a Mc-nél persze hogy nem szeretné ha Kimi odajönne mellé és nem is biztos hogy jó lenne a két vb egy csapatban

Válasz