Balázs Ibolya üzente 14 éve

Nagyon sajnálom, de megértem!
Sajnos a hétvégémnek annyi!

Válasz

RG Gábor üzente 14 éve

Azt hiszem Schumi jobban tette hogy visszalépett,nagy volt és kedvencem is.de ma már más szelek fújnak a Forma 1-ben.kár lenne egy rosssz eredménnyel távozni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Bevallom annak örülök, hogy lefújta, mert féltettem egy balesettől.


vezess.hu nyomán 2009. augusztus 11. 16:21

Schumacher lefújta a visszatérést
Az elmúlt két hét felhajtása ellenére a Forma-1 nézői mégsem láthatják majd újra versenyezni a hétszeres világbajnokot, Schumacher nem helyettesíti Felipe Massát a Ferrarinál. A németet a korábbi nyaksérülése akadályozza.

Bár a Forma-1 világában rég volt akkora szenzáció, mint Michael Schumacher visszatérése, a nagy durranás mégis elmarad: a hétszeres világbajnok bejelentette, hogy nem tudja helyettesíteni Felipe Massát a Ferrarinál.

"Tegnap este tájékoztattam az elnököt, Luca di Montezemolót és a csapatfőnököt, Stefano Domenicalit, hogy sajnos nem léphetek Felipe helyére. Igazán mindent megpróbáltam, hogy összejöjjön a beugrás, de sajnos nem sikerült" - írta a német saját honlapján.

"Bár minden lehetséges kezelést megpróbáltunk, nem sikerült kiiktatni a nyaki fájdalmamat, amely a mugellói F1-es tesztem után jelentkezett" - tette hozzá a pilóta, aki sérülését még februárban, egy Honda superbike tesztelése közben szerezte.

A német egyébként a héten tesztelt volna újra egy 2007-es Ferrarival, de erre feltehetőleg már nem kerül sor.

"Nagyon sajnálom, hogy a probléma miatt Michael nem versenyezhet megint. Az elmúlt napokban hatalmas motivációt mutatott, ami az egész világon lázba hozta a rajongókat is. A visszatérése kétségtelenül jót tett volna az egész Forma-1-nek, és biztos vagyok benne, hogy újra a győzelmekért küzdhetett volna. A Ferrari és a szurkolók nevében is szeretném megköszönni a csapat iránti hűségét" - mondta a Ferrari elnöke.

"Stefano Domenicalival egyetértésben úgy döntöttünk, hogy a sokévi kemény munka után Luca Badoernek adunk lehetőséget, hogy az autóba üljön" - tette hozzá Montezemolo.

Az Európa Nagydíjon Massát helyettesítő 38 éves olasz 1998 óta a Ferrari tesztelője, azonban utoljára tíz éve, még a Minardi színeiben állt rajthoz Forma-1-es futamon.

Válasz

Bene István üzente 14 éve

Ha egyedül lenne a pályán,akkor biztosra vehetnéd ezt a mondatod!Szeretem a Ferrarit,de elfogultak vagytok!Schumi már legenda!Minden kocsi válltozott és a pilóták is!

Válasz

dora istvan üzente 14 éve

Majd Schumacher meg mutadja hogy mi a verseny.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Örülök Schumachernek, de féltem, remélem nem lesz balesete.

Válasz

Balázs Ibolya üzente 14 éve

Schumi már bizonyított,és 3év nagy idő!
A Ferrarinál is lehetne keresni az okot, de várjuk meg a futamot!

Válasz

Bene István üzente 14 éve

Nehogy Schumi bealázza magát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Máthé Enikő üzente 14 éve

Valoban nagyon sajnaltam a Massat de orulok,hogy ismet lathatom a Schumit hisz o volt aki miatt megszerettem s imadom a F1!Hajra Ferrari!

Válasz

Balázs Ibolya üzente 14 éve

Jobbulást Massának!
Schuminak sok sikert,nagy öröm számomra,hogy újból láthatom versenyezni,mert
sztem lapos a F. 1.
Úgy is mondhatnám, hiányzik!

Válasz

Dénes István üzente 14 éve

épp idelye mert hanyatlik a csapat.

Válasz

Köte Erika üzente 14 éve

Nagyon sajnálom a MASSÁT kívánom, hogy újra teljesértékű ember legyen.Sumit is szeretem örülök, hogy újra itt van, és lehet rá számítani.További minden jót kívánok MASSÁNAK és legyen nagyon boldog amikor a pici baba megszületik nekik.ERA

Válasz

Ötvös Gyula üzente 14 éve

Én személy szerint kiváncsi voltam Michaelre az új generáció és új szabályok között de nem ilyen áron azért örülök hogy massa jól van nekem is a Schumacher éra óta a Ferrariért dobog a szívem.Schumaher Visszza is térhet úgy érzem de nem a ferrarinál látnám szívesen hanem arra lennék kíváncsi mit tudna kihozni egy új csapatból (Talán Sauber BMW-ből ha indul)

Válasz

Wéber Krisztina üzente 14 éve

Nagyon sajnálom Massát,Sumi után neki drukkoltam remélem hamar felépül majd!!Azért örülök hogy ha egy kicsit is de újra láthatom a pályán Sumit!!

Válasz

Csóri Lászlóné üzente 14 éve

Nagyon sajnálom Massát,remélem hamar felgyógyul!De jó lesz újra látni Schumit,remélem mutat valamit!Hajrá és sok sikert!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Hiába jó pilóta Schumi, de azért a versenyzés befejezése óta nagyon sok fejlesztés történt a Ferrarinál, így neki is kicsit szoknia kellesz az új kocsit. Nagyon remélem, hogy ezen minél hamarabb túl lesz és megszorongatja egy kicsit Hamiltont!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Örülök neki, hogy Schumi visszatér a versenyzéshez, kiváncsian várom, hogyan fog egymással bírni Lewis és Michael. Alonsót pedig nem igazán szeretném a Ferrarinál látni, nem odavaló!!

Válasz

Koczkás Krisztina üzente 14 éve

Sziasztok
Nagyon örülök annak hogy Shumi fogja újra vezetni a Ferrarit. Bár annak nem hogy Massaval ez történt de legalább már jó híreket lehet róla hallani. Én is nagyon kiváncsi leszek arra hogy Shumi megtelálja-e a problémát ami a Ferrari rosssz teljesítményének az oka. Bár az igaz hogy amióta ő nincs azóta vannak lent ilyen mélyen de szerintem ez nem a 2 pilóta hibája mert mind a kettő jó versenyző. Akkor 4 hét múlva futam már alig várom.

Válasz

vidovics istvánné üzente 14 éve

Nagyon várom ,ujra Sumit.,és gyors gyógyulást kivánok Massának.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Én jobban örülnék ha Massa versenyezhetne :(

Válasz

Béres László üzente 14 éve

Teljesen egyetértek veled, de ha jól körülnézünk, manapság ilyen a világ. Szerintem Scumi jó üzletember, tök mindegy hogy milyen helyezést ér el, akkor is jó summát tesz zsebre, ha utolsó is lesz. (Egyébként dobogóra simán esélyes!) Amúgy meg ez a pár misi amit keresni fog, elegendő lesz neki arra, hogy összerakjon végre egy saját csapatot, így kikerüljön a Ferrari ''árnyékából'', és megmutassa az igazi zsenijét. Mit gondoltok milyen lenne a saját csapata?

Válasz

Varga Katalin üzente 14 éve

Imádom Sumit, nagyon várom, eddig is hiányzott! Massának gyors gyógyulást kívánunk, nagyon sajnáltuk! Meg is rémültünk, nem is kicsit.

Válasz

Tóth Gyula üzente 14 éve

Minden út Maranellóba vezet

Válasz

Kovács Sándor üzente 14 éve

Nagyon kíváncsian várom visszatérését!

Válasz

Dorkó István üzente 14 éve

mindenkiben megmarad az ami a szakmálya volt.
Azért nem írnám le Schumit,mert annak idején ő vitte fel a ferrarit arra a szintre ahol abba hagyta.
Utánna jöttek a hullámvölgyek mikor kiszállt.
lehet,hogy ezalatt a pár futam allat talál olyan dolgokat amit eddig nem találtak és tudják
hasznositani.Elég egy aerodinamikai változtatás és mindjárt dobogón vannak.
lásd a Brawn GP-t.Igaz mostmár a többiek is nőlnek fel hozzájuk de a szezon elején megetettek mindenkit és jókora pontkülönbséggel vezetik a bajnokságot.Pedig az ex honda sem volt sehol az elmult években és oda is elég volt egy ember.

Válasz

Bordán Béla üzente 14 éve

Már bocsáss meg de a gondolataiddal nem nagyon értenék egyet.Kezdeném a végéről és megkérdezném hogy mit jelent számodra az a kifejezés hogy le fogja magát égetni?
Hidd el sok embernek élvezetes lesz őt újra látni rengeteg embert fog megmozgatni mind a TV képernyője elé mind a helyszínre magára.Még Hamilton is kiváltságnak nevezi a sorstól hogy összemérheti vele az erejét.Az meg hogy nincs gyakorlata az nonszensz max hozzá kell szoknia az új versenytechnikához és kész ez olyan mint a biciklizés nem egészen lehet elfelejteni.
Egyébként belegondoltál már abba hogy ennél nagyobb piár fogás nem is kell az FIA-nak ill a FOM-nak??Alonso a jelenlegi állás szerint nem versenyezhet a hazai pályáján Valenciában(a pálya egyébként az F1 megcsúfolása) rengetegen akik csak miatta mentek volna ki kiesnek érdektelen lenne a verseny, erre jön a Ferka és bedob egy mítoszt a valóságba.Pontosan tudják hogy mit csinálnak,"Cirkuszt kenyeret a Népnek" .
Egy legenda nimbuszát pedig nem lehet egy ilyen kereskedelmi fogással csak úgy lerombolni.
:)

Válasz

mester györgy üzente 14 éve

sumi kritizáloknak:Elfelejtitek hogy nem véletlenül volt hétszeres világbajnok.Attol fügetlenül jó lenne ha Massa minnél hamarabb visszatérne.

Válasz

Komádi János üzente 14 éve

Nem kellett volna Sumi,maradt volna csak a nézők közt.Le fogja magát égetni,2006 óta nem versenyezett,azt hiszi,menni fog neki,de rosszul hiszi.Már semmi gyakorlata nincs,kijött teljesen belőle.Mindenki azt várja,hogy megnyerje,de csak nézni fog,mikor Hamilton keresztbe eszi.:)Frenkizésből indul de csak le fogja magát égetni,örülhet ha nem utolsóra ér a célba!!!!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Massának kivánok mielőbbi teljes felépülést!!! Várom vissza !! Ez a sportág valóban a pénzról szól, igenis a fiataloknak kellett volna esélyt adni. Igenis megérdemelte volna bármelyikük , hogy ők "ugorjanak" be. Nekem akkor is Massa felépülése számit!!!! cupp

Válasz

Bedő Viola üzente 14 éve

Szegény Massa!!Nagyon sajnálom!! De azért kiváncsi vagyok mi lesz a versenyen =D

Válasz

Dorkó István üzente 14 éve

Szegény tesztpilóták Badoer meg Gené.feldobbant a szivük hátha kettőjük közül
valamejikőjük!De nem Schumi kell(ez nem volt kérdés.) Kíváncsi vagyok ki milyen összeget
tett zsebre erre a beugróra.Amikor Schumi balesetet szenvedett Silverstonban,Jóvolt Salo a tesztpilóta most meg feladták a leckét a FIA-nak,hogy ti is jól jártok meg mi is,nagyobb lessz a nézzetség,több lessz a pénz.Nekem tök mindegy hogy ki száll be Massa helyett,mert már ez nem Sportról szól megint hanam üzletről.A nézőközönség meg örül,Hogy Jajjj Schumi Visszatér úgy sem fog kockáztatni mert a Vb-be már nincs beleszólása.
közben meg semmi nem változik csak most Zöld sisak helyett piros lessz!
Szegény Massának meg jobbulást Kívánok és jöjjön vissza minél hamarabb. De nem azért mert utálom Schumit,Csak azt ami körülötte folyik.

Válasz

Dorkó István üzente 14 éve

Szegény tesztpilóták Badoer meg Gené.feldobbant a szivük hátha kettőjük közül
valamejikőjük!De nem Schumi kell(ez nem volt kérdés.) Kíváncsi vagyok ki milyen összeget
tett zsebre erre a beugróra.Amikor Schumi balesetet szenvedett Silverstonban,Jóvolt Salo a tesztpilóta most meg feladták a leckét a FIA-nak,hogy ti is jól jártok meg mi is,nagyobb lessz a nézzetség,több lessz a pénz.Nekem tök mindegy hogy ki száll be Massa helyett,mert már ez nem Sportról szól megint hanam üzletről.A nézőközönség meg örül,Hogy Jajjj Schumi Visszatér úgy sem fog kockáztatni mert a Vb-be már nincs beleszólása.
közben meg semmi nem változik csak most Zöld sisak helyett piros lessz!
Szegény Massának meg jobbulást Kívánok és jöjjön vissza minél hamarabb. De nem azért mert utálom Schumit,Csak azt ami körülötte folyik.

Válasz

Szaniszló Andi üzente 14 éve

Nagyon sajnálom, Massat és mielőbbi felépülést kívánok neki és várom, hogy újra versenybe szálljon!
Annak viszont nagyon örülök, hogy Shumi visszatér, már alig várom, hogy lássam versenyezni, neki még itt lenne a helye!
Hajrá Ferrari!

Válasz

huszti andrásné üzente 14 éve

Én örülök hogy Shumi visszatér a forma1-be!!!

Válasz

Szabó Ferencné üzente 14 éve

Én imádom a Forma-1-et de SUMI nélkül!!!!!! Örültem amikor végre kiszállt, hagyta a fiatalokat, verseny lett végre a pályán!!! Hol van a teszt pilóta???? Miért nem ő képviseli Massát???? Remélem nem lessz sikere, és Hamilton a többiekkel megmutatja neki merre van az Ő utja!!!!!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Gondoltam hogy egyszer visszafog térni,mert nem bírja ki! De hogy ilyen körülmények között azt nem! Ha annyira szeretett versenyezni akkor miért vonult vissza? Egyszerre visszatér most hogy Massa lesérült!

Válasz

Tempfli Antal üzente 14 éve

Az idei ev legjobb hire az egyesz Forma 1 sorozatban.Hajra Sumi!!!!!!!!! es nagyon varunk vissza Massa,mielobbi gyogyulast.

Válasz

Tassiné Bódog Ildikó üzente 14 éve

Újra "ringben" a TANÁR ÚR !!!

Válasz

Kakas András üzente 14 éve

Én is örülök neki mert miota visza vonult nem nagyon szoktam nézni.

Válasz

Barta Dóra üzente 14 éve

hát jó hogy visszaön Schumi, csak ne ezért kellene mert szegény Massa balesetet szenvedett...hát biztos jó lesz

Válasz

Bödöcs Gábor üzente 14 éve

Amstrong is visszatért a Tour-ra miért ne jöhetne Schumi is. Hasonló sikereket kivánok neki is mint az amerikainak.

Válasz

Ivánczi Lászlóné Mária üzente 14 éve

Én örülök neki, de annak nem, hogy ilyen áron. Remélem sikeres lesz, és megmutatja a fiataloknak a tudását!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Schumi visszatérésének még a híre is öröm számomra.
Tehetsége élmény volt számomra. Miatta néztem minden futamot.

Válasz

Bagarus István üzente 14 éve

Massának gyors gyógyulást!DE azért SCHUMI csak egy van!!!!!!

Válasz

Garami Gábor üzente 14 éve

Tegnap igen jó napom lett.

Válasz