Bedő Viola üzente 14 éve

Hát csak az a baj, hogy ők már régebb óta fejlesztették az autót mint a ferrari.

Válasz

Kis Lászlóné üzente 14 éve

Én nem szeretem igazán a Ferrarit, de jó volt látni, ahogy küzdöttek. Szerintem egy nagy nulla, amit most művelnek, kicsit elszállt velük a "bicikli", fel kellett már valamivel ébreszteni őket. Lásd Brawn Mercedes!!! Sokkal kevesebb pézből képesek voltak a mostani erdményekre. Szerintem nem kellene ekkora hülyeségeket nyilatkozniuk az aggastyán F1-es nagyotmondó embereknek! Na, minden jót a következő hétvégére!

Válasz

Bedő Viola üzente 14 éve

Ha nincs Ferrari az nem is Forma-1!!! Ha nem lenne meg se nézném a futamokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Szabó Anita üzente 15 éve

Ha a Ferrari nem lesz a F1-ben,akkor megnézhetik mennyien fogják nézni a futamokat..A Ferrari nélkül nincs F1.

Válasz

BURIAN AKOS üzente 15 éve

En nem vagyok kimondot Ferari rajongo csak KIMIS de Ferari nelkul sz....t sem er az egesz Kulomben amiota tart ez a cirkusz ami szerintem csak show mar irtam par forumon hogy aszt az egesz brancsot oda fent a FIA nal el kene kuldeni egy melegebb eghajlatra mert tele van vaskalapos venemberekkel akik szerintem sosem ultek F1 es autoban csak dirigalnak.Szerintem a vilagon nincs meg egy sportag ahol anyit valtozna a szabalyzat mint a F1 ben Meg a rokon sportagban az INDY CAR ban sem .Ami itt tortenik az csucs kesz bohocok altal iranyitot cirkusz

Válasz

Sipos Zsuzsanna üzente 15 éve

ez igaz :P

Válasz

Sipos Zsuzsanna üzente 15 éve

Hát...én Szeretem a Ferrarit szoval nyugodtan maradjanak !! És igaz téll. szarok a jövő évi szabályok ! DE akkor is Ferrari nélkül nincs F1 !!!

Válasz

Laxa 1991 üzente 15 éve

Hát ha mán a Ferrarri mellett a Toyota, a Renault, a Red Bull is távozna az F1ből az tényleg nagy kár lenne és meg is látszana a hatása azonban ha csak a Ferrarri akkor mi lesz? Max egy csapattal kevesebb :)) :)). Ahogyan idén teljesitenek úgysem sok vizet zavarnak :)) :)) :)) Egyébként tényleg rosszak a jövó évi szabályok!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Épp most olvastam, hogy a Ferrarin kívül a Toyota, a Red Bull és a Renault is bejelentette távozási szándékát a király kategóriából a szabályok változatlanul hagyása esetén.

Gyerekek! MI LESZ??? május 29.-én le kell adni a nevezést a jövő évi versenyévadra!

Válasz

Szula Edit üzente 15 éve

Ferrari nélkül nincs forma-1 akárki akármit mond.

Válasz

Mártha Ferenc üzente 15 éve

Elösször is, ha a ferrari kiszál minimum 30% csökken a nézetség és ezzel nem a vörösök járnának a legrosszabul, hanem maga a forma1 és Eclestone. És akkor ez még csak a kezdet, mert idővel a többi gyári csapat is elmegy. Akkor viszont kiváncsi leszek a kis csapatokra, hogy hogyan fognak ugrálni, uganis nem lesz kitől motort venni. Szerintem ez a költségcsökkentés egy nagy baromság.
Ez a forma1 már nem forma1 :(

Válasz

molnár zsolt üzente 15 éve

be pánikoltak mert túl nagy a költségvetésük.ideje hogy kevesebb pénzből jobb kocsikat épitsen mindenki.egy nagy üzemanyag és pénz temető a forma-1 amióta van.csak a műszaki fejlesztés ér valamit,de csak az a része amit az utcai autókban használhatunk.ez olyan mint a ferencváros a fociban.nélküle is volt bajnokság.de kár lenne mert indulás óta jelen vannak.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

FERRARI nélkül nem olyan mint amikor van!!!!!!!!!!!!!!!Hátha gyüjtünk még több pontot!!!!!!!!!!!!!!!!!!GO KIMI GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Válasz

födémesi ferenc üzente 15 éve

Szerintem érthetetlen ami most a Forma 1-ben történik.

Válasz

Bödöcs Gábor üzente 15 éve

Valóban nem, lenne jó, ha kiszállna a Ferrari. Igaz idén nem megy nekik, de minden pilóta vágya, hogy egyszer a piros autóban ülhessen. Szerintem le fognak higgadi, hiszen nem rossz üzlet ez nekik sem.

Válasz

Csóri Lászlóné üzente 15 éve

Ez nem történhet meg!rengeteg nézőt,érdeklődőt elveszítenének és ezt ők is nagyon jól tudják!Amelyik kutya ugat az nem harap!!!

Válasz